Elisabet Raspall

Mis álbums

ELISABET RASPALL

Vilanova i la Geltrú, 1966. Musica i compositora de Jazz.Començà els estudis de solfeig i piano al Foment Vilanoví.Després seguí al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona,on aconseguí el títol professional de piano i obtingué el diploma de grau superior del Taller de Músics de Barcelona.Titol Superior de Música,especialitat de Jazz i Música Moderna.Més tard,als Estats Units amb l´ajut d´una beca,estudià música contemporània a la Berklee College of Music,on es graduà de Professional Music i asistí a nombrosos seminaris amb músics coneguts.També amplià estudis a Nova York.
Ha participat en diferents seminaris de jazz a Barcelona, a l´International Seminar of Jazz Schools de Dublín i en diferents festivals de Jazz.
Ha estudiat amb Tete Montoliu,Lluís Vidal, Iñaki Salvador, Albert Bover,Alvaro Is, Fred Hersch, Barry Harris,Zè Eduardo, Jean-Pierre Dupuy,Silvia Goes, entre d´altres.Ha treballat en diverses ocasions als canals de televisió nacionals i autonòmics,i en obres de teatre.Combina l´activitat professional amb la docència.Actualment és pianista acompanyant a l´Escola Superior de Música de Catalunya ( Esmuc ). Ha esdevingut una pianista molt sol.licitada en l´ambient de jazz de Barcelona. La trobem en diferents formacions,com a acompanyant del cantant Errol Woiski formant part d´un grup musical com De Diego Brothers o amb el seu propi grup,que és on queda més ben reflectida la seva capacitat creativa,tocant les seves composicions sota influències diverses.Ha enregistrat cinc CD amb les seves composicions i d´altres en col.laboració.Ha aconseguit diversos guardons concedits per l´Associació de Músics de Jazz de Catalunya,així com per Radio 4,RNE a Catalunya.

Agregar comentario

Inicie sesión para enviar comentarios